Kontorindretning har stor betydning for arbejdsmiljøet

Medmindre du arbejder i en meget bevidst og med på noderne virksomhed, er det svært at finde et kontorfællesskab eller kontorlokaler, der inspirerer sine medarbejdere gennem spændende indretning. Nogle tror måske, at dette er en ubarmhjertig påstand, men det er bevist, at det visuelle miljø du er omgivet af, kan påvirke dine produktivitets- og energiniveauer. Desværre består ri... Læs mere »

Klæd dig ud som en yndig prinsesse eller en modig superhelt for en dag

Der kan vist ikke herske nogen tvivl om, at de fleste børn elsker at klæde sig ud og møde op til fastelavn, halloween og andre anledninger i flotte og farverige kostumer. Hvilken lille pige vil ikke elske at være en smuk prinsesse for en dag, og hvilken dreng vil ikke synes, at det ville være super fedt at redde dagen i et cool superhelte kostume? Med den helt rette udklædning ... Læs mere »

Et hæve sænke bord har stor betydning for dit helbred

Der er mange gode grunde til, at købe et skrivebord med mulighed for både at sidde og stå op og arbejde. Men der er nogle faktorer man skal være opmærksom på, for at finde bordet med den bedste pasform til ens behov, og det kan godt være lidt af en udfordring. Denne artikel vil prøve, at opsummerer de ting du bør overveje før du køber. Mange spørger, er et hæve sænke bord no... Læs mere »

Firma julegaver behøver ikke at være kedelige og ensartede

Selvom vi synes det er lidt tidligt at tænke på Julen allerede her i August måned, så er det ikke helt irrelevant i nogen sammenhænge. Tænker vi pyntning i varehusene og ønskesedler er det lige i den tidlige ende, men tænker vi derimod på firma julegaver til de ansatte eller kunder, er det ved at være nu det begynder. Hvis man gerne vil være sikker på, at kunne få det man ge... Læs mere »

Herretasker i god kvalitet er blevet en del af den hotteste trend

Det har altid været anset som lidt forkert når mænd, rendte rundt med en taske, det var noget der var forbeholdt kvinder. Hvis de alligevel havde en, så blev de betragtet som lidt feminine og skulle de have en, skulle det klart være en traditionel rygsæk eller lignende. I dag findes der et stort udvalg af herretasker og det er langt fra kun de traditionelle typer, det er all... Læs mere »

Kantinemøbler skal ofte være fleksible og udfylde flere funktioner

Din kantine vil sandsynligvis være et travlt sted, uanset hvilken virksomhed du er ejer af. Uanset om du er et travlt sportscenter, skole, offentlig virksomhed eller skal være ramme om storstilede selskaber er kantinen ofte omdrejningspunktet for den sociale aktivitet. Det er ikke kun ved frokosttid at kantine området og dens kantinemøbler bliver optaget. Det er også ofte brugt... Læs mere »

Bordplader skal efterbehandles for at stå flotte og blanke

Når man får et nyt bord, kender vi alle følelsen af at pladen hurtigt bliver kedelig og mat at se på, men ved at følge nogle helt enkle råd, vil du kunne glæde dig over at den står flot år efter år. Når man taler vedligehold af bordplader, er der både den daglige del og den man udfører en gang imellem. Når man skal rengøre de fleste plader, vil en opvreden klud oftest være nok... Læs mere »

Klapborde giver nemt ekstra siddepladser ved uventede gæster

Hvem kender ikke det at skulle holde en stor fest, men det kniber med pladsen hvor gæsteren skal være. Og du har egentlig ikke lyst til at holde festen ude, du synes måske det bliver for upersonligt og dyrt og vil gerne spare nogle penge på de ting du selv kan stå for. Derfor vælger mange også løsningen med teltet i haven, hvor der stilles klapborde og stole op og så kan feste... Læs mere »

Bordplader skal plejes rigtigt, for at beholde glansen

Hvad enten vi taler om pladen på dit køkkenbord, spisebord eller sofabord så er det en af de møbel dele der er mest slitage på gennem årene. Det er her vi tilbereder vores mad, spiser vores mad, tegner, leger og meget mere. Derfor er det også vigtigt at vi husker at pleje og passe vores bordplader efter de forskrifter der er for den pågældende type. Ønsker du en slidstærk og r... Læs mere »

Billig julepynt kan med fordel købes i januar måned

Julen er ovre og vi er til ved hverdagen, hvor vi ikke længere har julepynt og dekorationer overalt. Og mange har for længst pakket det langt væk og tænker ikke mere på det. Men det kan godt være en fordel lige at have tankerne lidt i julens baner henover januar måned, især hvis du har planer om at forny eller tilføje noget nyt pynt til samlingen. For slut december og i starte... Læs mere »

Ana stol opfylder alle de behov der er til en kantine stol

Førhen når man indrettede kantiner, var der ikke det store fokus på hygge og komfort, det er der kommet væsentligt større fokus på i dag. Man har fundet ud af, at det er vigtigt at personalet har et sted de kan slappe af og koble fra mens de er sociale med deres kolleger. Så de møbler man benytter i dag har større fokus på sidde komfort og lækkert design. Tager du for eksempel... Læs mere »

Bordplader efter mål, hvis du har specielle ønsker til bordpladen

Mange vælger i dag møbler der skiller sig ud fra det traditionelle, de gider ikke at have møbler der er masse produceret og som står rundt om i alle hjem. De vil gerne have noget der er anderledes og endnu mere populært er hvis de selv kan få indflydelse på hvordan de skal se ud. Et af de mere populære møbler, hvor folk selv kan være med til at bestemme udseendet er for eksempe... Læs mere »

Kontorindretning kan være en stor udfordring med hensyn til støj

Hvis du sidder i et stort kontormiljø og synes det er forstyrrende at der hele tiden er nogle der taler i telefon eller taler sammen på kryds af kontoret, så kan du være helt sikker på at kunden der sidder i den anden ende af røret synes det er mindst lige så forstyrrende for jeres samtale. Det er nemlig oftest sådan at den kunden bedst kan høre ikke er den pågældende sælger, m... Læs mere »

Hæve sænke skrivebord til forebyggelse mod stille siddende arbejde

Der er meget oppe i medierne for tiden om, at stille siddende arbejde giver øget risiko for overvægt og inaktivitet. Der er flere der mener at hvis man har et stille siddende arbejde, så får man ikke rørt sig nok og kommer derfor i risiko gruppen for overvægt. Men hvis man har fokus på emnet, er der mange ting man selv kan gøre for at kompensere for det stille siddende job og u... Læs mere »

Hæve sænke bord – Sådan undgår du en dårlig holdning og arbejdsskader

I Danmark har de fleste af den arbejdende generation et stillede siddende arbejde. De fleste af os sidder simpelthen på et kontor dagen lang hver eneste dag. Mange oplever at få ondt i ryg og lænd, på grund af dårlige arbejdsstillinger. De dårlige siddestillinger kommer typisk af, at vores store og borde ikke er korrekt indstillede. Et hæve sænke bord kan køres både op og ned... Læs mere »

Skærmvæg skærmer af men giver samtidig en super praktisk fleksibilitet

Hvem har ikke prøve at sidde i ét stort kontorlokale, hvor telefonerne bimler og bamler, kollegerne snakker på livet løs, og det er bare ikke til at få fred og ro i hoved til lidt fordybelse med arbejdet. I sådanne tilfælde kan en skærmvæg være den helt rigtige løsning for dig og dine kolleger. Sådanne vægge kan fås i fleksible udgaver, som er nemme at sætte op i mellem arbejd... Læs mere »

Hæve sænke skrivebord er et praktisk og næsten nødvendigt redskab i hverdagen for de fleste

Vi sidder mere og mere ned, i både fritid og på arbejdet. Før i tiden var det meget normalt med hårdt eller moderat fysisk arbejde, og mad var derfor et nødvendigt brændstof, for at kunne holde kroppen i gang. Eftersom flere og flere har fået stillesiddende kontorarbejde har fokus flyttet sig til de sundhedsmæssige udfordringer, som nu opstår, da maden ikke på samme måde skal f... Læs mere »

Kattelegetøj bliver din kat glad for

Der findes meget forskelligt slags legetøj derude på markedet – både noget til børn, men i den grad også noget til dyr – blandt andet noget til hunde og katte. Næsten hvert eneste dyr har sit eget legetøj som er tilpasset til lige præcis dem og derfor kan man købe noget helt præcis til det dyr, som du har. Hvis du for eksempel har en hund kan man få fat i noget godt hunde leget... Læs mere »

Billig rollup banner til dig der vil sende dit budskab nemt og hurtigt

Er du i en virksomhed eller ejer du en virksomhed der kommer meget ud på messer og andre steder for at vise omverden hvad i har at byde på så er der i dag rigtig mange fede måder hvorpå man kan gøre sig bemærket. Skal man optræde på diverse messer er det en rigtig god ide at få lavet sig en masse præsentationsmateriale her tænkes der ikke kun på det i trykform. Der tænkes på b... Læs mere »

Nilfisk gd 930 er en støvsuger

Ifald din gammeldags støvsuger er fallit og forbi og snarligt skal gå på pension – så er det en god idé at bese og sundere markedet og området for alternativer inden for det område. Der forekommer nemlig rigtig mange alternative arter af støvsugere og der er rigtigt mange mærker at skulle håndplukke iblandt. Derfor er det en rigtig god idé at se nærmere på de alternative slags ... Læs mere »