Vinduespudserudstyr til påskens hovedrengøring

Påskens fridage er for mange ensbetydende med hovedrengøring af bolig og bil. Denne påske stod på lækker varme og høj sol, men det betød, at vinterens snavs og skidt på vinduerne fik mere opmærksomhed end ønsket. Det betyder også, at når vinduespudsningen er overstået, kan resultatet virkelig ses. Det store irritationsmoment ved vinduespudsning er ofte de frygtelige striber, ... Læs mere »

Bordplader efter mål, så passer de perfekt til din stue

Træ bordplader kan tilføje et klassisk look til enhver form for køkken indretning. Men du behøver ikke at investere en stor sum penge, for at skabe et smukt udseende, du kan blot besøge den lokale tømmerhandel og gøre det selv. At lave sin egen bordplade kræver, at du er i besiddelse af nogle grundlæggende færdigheder, såsom at kunne udmåle nøjagtigt, savne, lime og slibe. Du k... Læs mere »

Et højbed beskytter dine grøntsager mod dyr og letter lugningen

Gennem de seneste år er der kommet stort fokus på haven, det er blevet populært at være selvforsynende. Så rigtig mange familier har fået en køkkenhave, hvor der både er jordbær, gulerødder, ærter, krydderurter med mere. Men samtidig har mange også en fortravlet hverdag, hvor der ikke er tid til at bruge flere timer med numsen i vejret og luge ukrudtet væk, så grøntsagerne kan ... Læs mere »

En centralstøvsuger har en klar længere levetid end en almindelig

Støvsugning kan være være en træls opgave, det er støjende, ubelejligt, og dyrt. Vi kender det alle, du finder dig selv ca. hvert femte år nede i butikken igen, for at købe en ny støvsuger. Almindelige støvsugere er normalt tunge, ildelugtende og ofte efterlade de dig med en underen om, hvor rent dit tæppe egentlig er. Installation af en centralstøvsuger er svaret på alle diss... Læs mere »

Højbede i køkkenhaven giver dig en bedre arbejdshøjde

Køkkenhaven er ikke et nyt fænomen, det har vi kendt siden tidernes morgen, men konceptet har ændret sig lidt. For mange gider ikke at ligge nede på knæ og luge, men elsker det at kunne gå ud i haven og plukke egne dyrkede grøntsager. Så derfor er det blevet meget moderne at have højbede i haven i stedet, så kan man nemt og hurtigt hente grøntsager af egen avl uden at ligge på... Læs mere »

Et grønt tag er både smukt at se på og effektivt for miljøet

Førhen var taget blot en overflade på huset, der var nødvendig for at der ikke skulle komme vand ind i huset. Samtidig var det også med til at afrunde huset, så det arkitekttonisk også så godt ud, men andre funktioner havde det egentlig ikke. Sådan er det ikke længere, det er selvfølgelig stadig nogle værdier der gælder, men det kan samtidig have helt andre betydninger også. H... Læs mere »

Vvs priser kan være op til en tredobling af prisen på nettet

Når der skal købes armaturer, brusehoveder med mere til huset, kan det være en god ide at søge på internettet, for at finde den billigste pris. For det kan godt blive en dyr affære inden man er færdig og de vvs priser man betaler ved en vvs mand er ofte en del højere end på mange webshops. Og man kan stort set finde alle produkter på nettet og man er ikke forpligtiget til, at k... Læs mere »

Skærmvægge fungerer optimalt som støjreducerende rumdelere

Der er gennem årene kommet større og større fokus på støj, især i institutioner hører man meget om det, men også rundt omkring på andre arbejdspladser er man begyndt at have et skærpet fokus på det. Det er blandt andet fordi, der er nogle undersøgelser der viser, at hvis man gør rundt i støj en hel dag, så kan det skade din hørelse og din helbredsfølelse, samtidig med at det fo... Læs mere »

En parasolfod behøves ikke at skæmme på terrassen

Om blot et par enkelte måneder vil sommeren igen være over os og vi skal til at nyde de dejlige stunder på terrassen, men der er et par enkelte udfordringer. Hvis man gerne vil være på terrassen hele dagen skal man tage højde for at der er nogle skygge områder man kan opholde sig i. Der er ingen der har godt af at sidde i solen hele dagen, heller ikke de voksne selvom de tror a... Læs mere »

Listedækning er det nye sorte inden for tagpap løsninger

Når man skal vælge nyt tag til huset er der mange der afholder sig fra, at vælge tagpap af flere årsager, for det første fordi det før hen havde et ry for at være mere utæt end et andet tag. Men også fordi det oftest blev forbundet med at ligge på et fladt tag, men det kan også sagtens ligge på et tag med rejsning. En anden grund til, at det bliver valgt fra er fordi mange syn... Læs mere »

Et udekøkken kan med fordel bruges hele året rundt

Julen er overstået og hverdagen er begyndt for de fleste, men hvad stod menuen på hjemme i de små hjem? Der er jo mange traditioner for hvad der er det helt rigtige at sætte på menuen den aften. For nogen er and det eneste rigtige for andre er det kalkun eller gås og for andre er det flæskestegen der ikke kan undværes, hvis det skal være den helt rigtige juleaften. Der er dog ... Læs mere »

Rengøringsmidler skal opfylde mange krav miljømæssigt

Der er kommet et væsentligt større fokus på rengøring o grenlighed end der var tidligere. I gamle dage var det ikke normal standard at man gik i bad hver dag, vaskede tøjet så ofte som vi gør i dag, ofte efter blot at have været brugt en gang. Men rengøringen var også noget helt andet førhen og de rengøringsmidler man havde var også af en anden kvalitet end det vi kender i dag.... Læs mere »

Tagpap er ikke særlig svært at lægge – det kan du også

Når skuret begynder at blive utæt og der er vandpytter inden for er det ved at være tid til at finde en ny tagløsning. Alt efter hvilket type tag du har på allerede og hvordan konstruktionen på skuret er afgørende for hvilken løsning du skal vælge fremad rettet. En af de tagløsninger der er mange der vælger er tagpap, fordi det kan bruges på langt de fleste konstruktioner og de... Læs mere »

Håndværkerrengøring er en stor hjælp når der ombygges

Er du for eksempel bygherre og står med mange projekter og synes der går meget håndværker tid med at rydde op på pladsen efterhånden som det hele skrider frem eller når projektet er færdigt. Så er det måske på tide at du overvejer om du skal have fundet nogen der kan gøre det for dig, så dine håndværkere kan lave det de er bedst til. Der findes mange firmaer der tilbyder hånd... Læs mere »

En havebænk giver mange flere siddepladser ved bordet

Når du indretter dit hus, går du nok meget op i at det skal være din stil, trendy, nostalgisk eller hvilken stil der nu er din personlige stil. Men når så du bevæger dig ud i haven er det vigtigt at man holder fast i stilen så der kommer en rød tråd igennem hele huset og haven. Det vil skabe en naturlig ro. Hvad ente stilen er romantisk, nostalgisk eller minimalistisk så er d... Læs mere »

Et tag kan have stor betydning for miljøet hvis det er grønt

Der er i vores samfund i dag meget fokus på miljøet, vi er blevet mere bevidste om vigtigheden i at passe på vores miljø. Og det gør sig ikke kun gældende med hensyn til tagbelægning men også når vi taler vedvarende energi. Rigtig mange har valgt at få monteret solceller, så de på den måde både kan spare penge ved selv at producere deres strøm, men samtidig sparer det også milj... Læs mere »

Vvs priser på nettet er ofte lavere end i byggemarkedet

Når der skal bygges nyt hus eller det gamle blot står over for en renovering er der mange overvejelser der skal gøres. Og to af de helt dyre rum er køkkenet og badeværelset, da det er vigtigt, at der bliver taget højde for at badeværelset er et vådrum, hvor der skal tages højde for fugt med mere. Og køkkenet skal være let tilgængelig med overflader der kan tåle lidt af hvert og... Læs mere »

Havedesign får vores stilfulde bolig og haven til at hænge sammen

I dag lever rigtig mange mennesker i store flotte huse hvor stil, mode og indretning er i højsædet, samtidig med at funktionalitet er i fokus. Men nu er det faktisk også blevet sådan, at den mentalitet med fokus på funktionalitet skal føres videre og tages med ud i haven. Det er ikke længere bare en græsplæne med to mål og to blosterbede i siderne. Nu skal der hyres en anlægsga... Læs mere »

På billigskadedyr kan du søge hjælp til kampen mod myrerne

Denne sommer har på mange måder været mærkelig, det er som om vejret ikke rigtig har villet acceptere at nu er det sommer og vi skal have sol og varme. Men derimod har vi heller ikke haft den helt store mængde regn. Så hvad har vi lige haft, sådan en små kedelig middel tilstand med lidt af hvert og så skulle man jo mene at der ikke er grobund for at skadedyrene skulle myldre fr... Læs mere »

Nilfisk støvsugerposer skal være originale, ellers ryger garantien

Hvis du synes at din nilfisk støvsuger ikke suger så godt mere kan det være fordi du har valgt at spare nogle penge og købt et uoriginalt mærke støvsugerposer. Det er der ikke alle støvsugere der kan holde til og faktisk har det også en indflydelse på garantien om de er de originale poser eller uoriginale. Hvis du heller ikke bruger det originale filter, kan du komme ud for at ... Læs mere »