Et web hosting firma skal opfylde visse krav for at du får succes

Professionel Webhosting giver virksomheder mulighed for, at drage fordel af teknisk support og bedre web sikkerhed, som ikke er tilgængelige med gratis web-hosting-tjenester. For virksomheder, der har behov for at gemme følsomme data, er det den bedste løsning, til at få det til at fungere. Det giver ligeledes også mulighed for data backup og regenerering af data hvis man vælge... Læs mere »

En exchange email sikrer al din kommunikation i virksomheden

Kan du forestille dig, at drive en virksomhed i dag uden e-mail? Det er der de færreste virksomheder der kan. Som et primær middel til erhvervskommunikation, er email og email hosting, af afgørende betydning for enhver organisation. Mulighederne for e-mail hosting er uendelige, men der er en, der hæver sig over resten i form af funktioner, brugervenlighed og tilgængelighed. En ... Læs mere »

Office 365 er velegnet til alle størrelser af virksomheder

Mange virksomheder, der søger at enten erstatte eller implementere et nyt intranet-system, undersøger ofte markedet grundigt inden de træffer deres valg. Men de fleste virksomheder lander oftest med en Microsoft Office 365 løsning. Office 365 leverer en komplet, business-centreret online produktivitet oplevelse. Det er designet fra bunden til at opfylde forretningsmæssige krav... Læs mere »

Med microsoft Azure er du sikret en god stabil it løsning

Når der skal vælges it løsning, er det for de fleste virksomheder en større beslutning og ofte en af de sværere beslutninger af slagsen, fordi det er sådan lidt diffust hvad det er man køber. Denne artikel vil prøve at tydeliggøre, hvad begrebet cloud indebærer, så det måske bliver nemmere at forstå hvad og ikke mindst hvorfor man skal vælge den ene løsning frem for den anden. ... Læs mere »

En webshop skal leve op til visse krav hvis du vil op på goggle

Som trenden er i dag, handles der mere og mere over nettet, så har man en butik og vil man gerne ramme kunderne bredt, så er man nødt til at få en online butik, for at kunne nå hele den brede skare der handler her. Men det kan virke lidt uoverskueligt og skræmmende, men man skal ikke lade sig skræmme, men blot kaste sig ud i det. Mange af de systemer man bruger i dag til at by... Læs mere »

Office365 giver dig mulighed for at arbejde alle steder

Er du i din virksomhed træt af, at betale for dyre licenser som løbende skal opdateres eller fornyes. Og hver gang der starter en ny skal der også en ny licens til og stopper vedkommende så igen, så har du en licens i overskud som du stadig betaler for. Vælger du derfor en office365 løsning, så slipper du for selv at stå for opdateringer og samtidig betaler du kun for de licens... Læs mere »

Virtual Private server, til dig der vil kunne skalere efter behov

Når der skal vælges en server løsning er det ofte lidt som en gætte konkurrence hvilken en skal man vælge. De fleste webmastere har ikke de fornødne kvalifikationer til, at vælge den server løsning der passer til deres behov. Så ofte opstilles de forskellige løsninger og tilbud og så er de med som vigtige kriterier i udvælgelses processen og det er oftest ikke nok, hvis man vil... Læs mere »

Dit design af webshop skal være SEO venligt

Hvad enten du har en eksisterende shop der skal opgraderes lidt eller om du er ved at starte en ny webshop op er det vigtigt at du gør dig nogle overvejelser inden du går i gang. Først og fremmest skal du sikre dig at det shop system du vælger kan opfylde alle de krav og behov du har i forhold til din webshop. De fleste shop systemer kan i store træk det samme, men på de små de... Læs mere »

Design af webshop – Få designet din webshop af en dygtig designer til en skarp pris

Ønsker du at starte din egen internetbutik op, er du ikke alene. Efterhånden kender alle en, der har sin egen webshop. Der findes mange forskellige fine webshop systemer at vælge i mellem, både open source og det modsatte – closed source. Der er både fordele og ulemper ved hver løsning. Uanset om du vælger den til tider gratis open source eller ej, har du brug for at flot og un... Læs mere »

Specialinventar kan anvendes flere steder

Hvis dit kontor er en lille smule alternativt indrettet og du har behov for hjælp til indretning af kontoret er der mange virksomheder som tilbyder specialinventar til dit kontor. Alt efter behov kan du få fat i det, du har behov for til ethvert indretningsbehov. Det er vigtigt med en god og komfortabel inventar på arbejdspladsen, hvor man typisk bruger mange timer dagligt. ... Læs mere »

Forretningsengelsk er vigtigt at kunne

I de fleste virksomheder, har man i dag rigtig mange udenlandske kunder som kunder i rigtig mange forskellige lande. Derfor er der ingen tvivl om at de fleste forhandlinger foregår på engelsk rundt omkring i mange virksomheder - Vel og mærke forretningsengelsk som er på et nogenlunde højt niveau. Det, at man kan bruge ord og benævnelser, som der dækker ind for de rigtige ting, ... Læs mere »

Bådudstyr til at navigere med ude på havet

Når man sejler meget, er det vigtigt at kunne navigere ude på havet. Der kan være situationer hvor der er dårlig sigtbarhed, så man har svært ved at se andre sejlende. Det kan også være i meget lave farvande, som fx ved det Sydfynske øhav, hvor man skal holde sig inde for afmærkninger, så man ikke rammer bunden. Der findes en masse bådudstyr som kan hjælpe en med at navigere ud... Læs mere »

Virksomhedskonsulent kan bruges i flere sammenhænge

Hvis du har et firma, som der handler med andre lande, er det en meget vigtig ting, at de folk der kommunikerer med andre lande kan tale de forskellige landes sprog eller et godt kendskab til de forskellige sprog – i det mindste, så der ikke er chancer for, at der opstår misforståelser eller fejl fortolkninger undervejs. Det vil være en mulighed, at få fat en virksomhedskonsul... Læs mere »

Folder til arkivering af dine filer

Det kan betyde mange ting når man siger det. Både fysisk og en elektronisk folder, så derfor kan det være rart nok at vide lidt mere om hvad det egentlig er for noget. Det kan være en lille sammen foldet tryksag med oplysninger om et nærmere bestemt emne og mange steder kan man også se, at man kan tage gratis foldere eller man kan udgive nogle foldere eller lave dem. Når man ta... Læs mere »

Solcelleanlæg er en måde at skåne miljøet på når der skal lavet elektricitet

Vil du gerne udnytte naturens egne ressourcer i form af energi anvendelse så er der en del måder hvor på man fx kan udnytte varmen fra sol og udnytte kraften fra vinden. I Danmark finder man nogle af verdens største leverandøre af kæmpe vindmøller vi har virksomheder som Vestas og Siemens. Man kan også købe nogen der kan bruges på private personers grunde. Disse er dog ikke så ... Læs mere »

Alarmsystem er et must have for virksomheder i dag hvis de vil forsikres

I dag går man rigtig meget op i sikkerhed og at den skal være i orden. Men ikke nok med det så skal virksomheder i dag også tænke i overvågning og andre systemer for så vidt som muligt at kunne forhindre tyve i at slippe godt afsted med indbrud, røverier mm. det kan også være man har det for at kunne sikre medarbejder mod overfald mm.. Man kan aldrig forhindre at disse ting ske... Læs mere »

Cover til iphone er lavet for at beskytte men de kan i dag også have flere funktioner

Du har lige købt en sprit ny iphone og du vil enlig gerne så vidt det er mulig undgå diverse skrammer og ridser. Så er det jo godt at der er blevet opfundet en meget lille smart og billig ting som gør at du på flere forskellige måder kan beskytte din nye telefon. Cover til iphone eller en anden smartphone for den sags skyld. Disser covers findes i mange forskellige afskygninger... Læs mere »

Engelsk kursus er for dig der gerne vil bliver bedre til sproget

Var du ikke så skarp til sprog i skolen og har det irriteret dig lige siden. Er det et problem for dig når du skal på ferie og andet i udlandet fordi du ikke kan udtrykke dig forståligt. Så kunne det være at du skulle overveje at deltage i et engelsk kursus. Her er der rig mulighed for at få udvidet din sproglige kunnen. Et engelsk kursus vil tage det step by step og på sigt v... Læs mere »

Opstart af internetbutik er en stor drøm for mange mennesker

Der er rigtig mange der drømmer om at starte deres helt egen internetbutik, og det virker også langt lettere end at skulle åbne en fysisk butik, og så er der det plus, at man bedre kan bestemme arbejdstiderne i en butik på nettet end i en fysisk butik. Men der er mange ting man bør tage højde for, hvis man ønsker at opstart af internetbutik, du skal vælge en webshop udbyder, ... Læs mere »

Billige bonruller er en lettelse i hverdagen som butiksejer

I tidernes morgen da jeg købte mit første kasseapparat, købte jeg altid bonruller hos den leverandør, der havde solgt mig kasseapparatet, sådan var den gængse handel i tidernes morgen. I dag er der langt mere den vilde vest over det at handle. Enhver ved at der er flere udbydere af alle produkter, og på nettet, findes der ofte gode tilbud på fx billige bonruller, derfor er det ... Læs mere »