Billig Spraymaling - spraymaling handles i dag online...

Spraymaling til ethvert formål fås nemmest og billigst på nettet. Om du er hobbymand, industrilakker eller bare indkøber til den lokale fritidsklub, så vil du være bedst hjulpet med at finde dine spraymalinger på nettet. Udvalget er stort og priserne er helt i bund for topprodukter fra bla. Motip mf. Skal din knallert eller bil have en opfriskning, så gå på nettet og find... Læs mere »

Bådudstyr er en nødvendighed hvis ferien er til vands

Der er rigtig mange der elsker sejler livet rundt på havet og nyder at flyde stille med strømmen, mens de roligt sidder og skuer ud mod horisonten. Og der er mange der siger at der findes ikke roligere steder til at slippe væk fra den hektiske hverdag og afstresse sig selv og hele familien for en stund, inden turen igen går mod børnehave, skole og arbejde. Så der er en tendens ... Læs mere »

Bådudstyr og proviantering før årets sommerferie sejlads

Selv om sommeren ikke er kommet til os endnu, i hvert fald ikke med sol og varme, så kan man stadig sagtens tage ud og sejle, det kræver bare at man pakker lidt anderledes og husker regntøjet og den lune trøje. Og findes der noget bedre end at ligge for anker og bare høre vandet stille skvulpe langs bådens kant og kigge ud over den fantastiske udsigt, ud over den danske natur. ... Læs mere »

Castrol Magnatec

Castrol Magnatec er Castrol´s "anti slid" olie, som anvendes på rigtigt mange mindre biler med motorer på 1.0, 1.2 og 1.4 liter mf. Kendetegnende for disse motorer, er at de er meget følsomme mht. brændsstoføkonomien hvis olien er forkert. Olien skal være en letløbsolie, for at den opgivne kilometer pr. liter, rent faktisk også holder mål. Ligeledes er disse motorer bygget p... Læs mere »

Viskerblade

Er du også i tvivl om hvilke viskerblade du skal vælge, hvornår de skal skiftes og om du skal prøve at skifte dem selv? Så læs mere her, hvor jeg har kigget lidt nærmere på de forskellige faktorer omkring viskerblade. Der findes rigtig mange meninger omkring viskerblade, og om man skal vælge billig viskerblade eller mærkevare viskerblade. Der er rigtigt mange forskellige at ... Læs mere »

Hundetransportbur er hundens sikkerhedssele i bilen

Hvordan skal man bedst muligt transportere sin hund i en bil? Mange hundeejere kender ikke til evt. regler omkring transport at hunde i biler. Der er ingen lovgivning som siger, at hunde ikke må side løse i bilen. Dog vil man fraråde hundens ejere, at gøre dette, da hunden og bilens passagerer, kan komme slemt til skade ved en evt. kollision. Hvis pladsen er der, burde man få f... Læs mere »

Bådudstyr kan fås billigt online

Nu nærmer sejl sæsonen sig med hastige skridt og mange steder er den faktisk allerede gået i gang og det betyder, at folk snart går en tid i møde med masser af gode oplevelser ude til søs. Mange folk har i den seneste tid gjort sig en masse overvejelser i forbindelse med sæson starten og, at båden snart skal sø sættes. Man kan i den forbindelse blandt andet købe noget nyt bådud... Læs mere »

Used trucks save you money

If you’re a small van driver and want to keep your costs of new vans/lorries as low as possible it can be hard if you need to invest in brand new vehicles straight from the showroom. One way of making significant savings in this area is to save on vehicles by searching the marking for used trucks. As with the used car market, you can easily find some great used vehicles for a c... Læs mere »

Cykeltøj handler både om komfort men samtidig handler det også om at se godt ud

Når landevejenes skal køres tynde, og den nye lækre racercykel skal ud i det flotte vejr, så handler det om at se godt ud med sit cykeltøj. Sådan har mange cykelryttere det. Derfor går de meget op i hvordan tøjet for det første ser ud og dernæst hvordan det sidder i sår når der er investeret en masse penge i den helt rigtige cykel. Samtidig handler godt cykeltøj om, i lige så h... Læs mere »

Bilbatterier – kvalitet eller pris....

Får jeg hvad jeg betaler for når jeg går ud og køber et bilbatteri ?? Desværre har mange tendensen til at gå ud i den første og billigste billistbutik og købe et bilbatteri, hjem og montere og så er man vinterklar. Meeeen, dertil kan kun siges – nej tak hvis man ellers ikke er til kolde morgener hvor bilen ikke vil starte, eller kort levetid på batteriet. Når vi taler om bilbat... Læs mere »

Bremsebakker og bremsetromler - bedst på nettet.

En bils sikkerhed afhænger i særdeleshed af de bærende dele og bremserne. Mange mener at bare bremserne er nye, så er alt ok. Dog findes der rigtigt mange dårlige bremsedele på markedet, "øst dele" som ikke er lavet under samme kvalitetskrav som EU dele. Når du vælger at gå efter bremsedele selv, eksempelvis på nettet, så sørg for at vælge mærkevare. Ofte er der ikke rigtigt... Læs mere »

Motorolie Online

Der er rigtige mange penge at sparer ved at købe Motorolie Online. Tidligere købte mange Motorolie Online i Tyskland, men der er nu kommet mange nye webshops i Danmark som tilbyder et stort udvalg af billig motorolie, så du nemt og hurtigt kan sparer en masse penge. Mange af disse shops tilbyder også div. hjælperedskaber til at finde den rigtige motor olie via nummerplad... Læs mere »

MC Udstyr

Har du anskaffet dig en motorcykel, er det ret essentielt at du ligeledes får anskaffet dig det korrekte udstyr så din mc kørsel bliver så behagelig og sikker som overhovedet mulig. Hvis du vælger at gå efter mærkevarer går du ikke helt galt i byen – omend det selvfølgeligt er lidt dyrere. Generelt kan man nok spare ca. 30% ved at holde sig til "billig" varer, altså no-name ... Læs mere »

Trailerlås

En ulåst trailer eller campingvogn er oplagt for tyveri - desværre. Er du så ekstra uheldig at dette tyveri foregår på din ferie, så kan du være helt sikker på at dette kommer til at stå i dine erindringer som et mareridt. Men med en effektiv trailerlås som monteres hen over trailerens eller campingvognens kuglekobling, hvorved du sikrer mod ufrivillig afslæbning. Trailerlås... Læs mere »

Osram Nightbreaker Unlimited

Hvis man har problemer med at se vjen om natten har Osram udviklet en autopærer som giver op til 90% bedre lys ned natkørsel i forhold til andre forlygtepærer. Specielt til folk som har svært ved at se om natten, også kaldet natblindhed, har fordel af Osram Nightbreaker Plus pærerne. Osram Nightbreaker Unlimited giver ikke kun bedre lys, det giver også et mere køligt lys. Dv... Læs mere »

Bilshampoo

Når du vasker din bil er det væsentlig at du bruge de rigtige midler til det. Specielt valget af bilshampoo er vigtigt da den rigtige bilshampoo giver et langt bedre resultat end hvis du blot anvender et tilfældigt produkt. Udvalget af bilshampoo er stort, men hvis man går efter en af de store mærker som Sonax eller Turtle wax er man sikker på at få en bilshampoo som er udvikle... Læs mere »

Vikan Børster

Vikan børster er en af de bedste autobørster du kan få. Vikan autobørster er produceret og udviklet i Danmark. Vikan børster har et komplet sortiment i alt hvad du skal bruge til rengøring af bilen. Kvaliteten på Vikan børster er ikke til at tage fejl af. Vi har alle set de billige autobørster som efter at have været i varmt vand, begynder børste hårene at miste facon og bør... Læs mere »

Overspændingsbeskytter

Mange biler har problemer med at forlygte pærerne springer i utide. Det kan skyldes flere ting, men et hyppigt problemer er overspænding på ledningsnettet på bilen. For at mindske risikoen for overspænding kan man med fordel monterer en overspændingsbeskyttelse på bilen. Det sikre at dine autopærer holder længere og derved får du fuld valuta for pengene på dine autopærer. Ov... Læs mere »

SONAX Oktan Booster

Så er det endeligt kommet fra verdens førende bilpleje producent - SONAX OctanPower, eller rettere SONAX Oktan Booster som vi kalder det i Danmark. Produktet højner kvaliteten af det benzinen og sikrer dermed renere forbrænding og bedre motorgang. Gennem dets rensende effekt, samt smørrende virkning, sikrer du din motor mod slittage og beskytter den optimalt. SONAX Oktan Bo... Læs mere »

Olieskift – motorolie & oliefilter

Hvorfor betale tusindevis af kroner når du skal have foretaget det rutinemæssige olieskift ? Værkstederne er jo ligesom ikke blevet billigere eller for den sags skyld væsentligt bedre. Dog stiger priserne støt for både olie, oliefilter og div. andre dele til dette service. Køb motorolie, oliefilter, luftfilter, kabinefilter og tændrør selv, og tag det med på dit værksted. Typis... Læs mere »